Als u actief bent binnen de energie- en nutssector heeft u veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Alektum Group helpt u daarom graag om de aan u verschuldigde nota’s betaald te krijgen en u te ondersteunen in het gehele – of een deel van het - invorderingsproces, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Als klant bij Alektum Group moet u het gevoel hebben dat ‘the human touch’ ons onderscheidt van de rest – de persoon aan de andere kant van de lijn is er om te helpen. Met onze bedrevenheid en ons geavanceerde systeem begeleiden wij uw klanten bij het tot stand brengen van hun betalingen door ze te voorzien van hulp, planning en advies. 

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd op een maatschappelijk verantwoorde wijze waarbij rekening wordt gehouden met zo veel mogelijk (sociale) factoren, voor u als klant, maar zeker ook voor uw debiteuren. Uw debiteuren worden door ons enkel op een passende wijze benaderd met de uiterste zorgvuldigheid en deskundigheid. De doelstelling is het in stand houden van een goede relatie, zodat na vereffening van de schuld wederzijds begrip overblijft.

U kunt ons inschakelen voor zowel het beheren als het kopen – of een combinatie van beide - van u portefeuilles. Ook hier geldt dat wij altijd uitgaan van de wensen van onze klanten en raken dan ook graag in gesprek over een maatwerkoplossing die past.

Meer lezen?

Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie.