020 417 7177

Hebt u een bericht van ons ontvangen?

Wilt u een schuld bij ons betalen of heeft u vragen over onze incassoprocedure? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 020-4 177 177 of info@alektumgroup.nl.

Hebt u bericht van ons ontvangen?

Hebt u bericht van ons ontvangen?

Bent u door ons benaderd vanwege een betaalachterstand, bijvoorbeeld via een brief of email? Hier vindt u meer informatie over wat u moet doen als u een schuld heeft openstaan die u niet kunt betalen, als u uw schuld wilt afbetalen of als u meer informatie wilt over de incassoprocedure in het algemeen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Als u nu niet kunt betalen

U bent zeker niet de enige. Bijna iedereen loopt vroeg of laat wel eens aan tegen een openstaande schuld. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een manier om te beginnen met aflossen die past bij uw eigen situatie - hoe uniek deze ook is. Als u een schuld hebt - zij het bij ons of elders - hier kunt u terecht voor advies en hulp. Wij luisteren naar uw situatie en helpen u bij het maken van een plan. 

Als u uw schuld niet in één keer kunt afbetalen, verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Ook kunt u inloggen op onze online portal Plan & Pay, waar u hulpmiddelen vindt voor het aanmaken van een maandelijks budget en een plan voor de terugbetaling van uw schuld. We zijn hier om u te helpen. 

Onze twee belangrijkste adviezen

  1. Als u niet alles in één keer kunt betalen: kijk hoeveel u per maand wél kunt betalen. Maak een budget aan!
  2. Neem contact met ons op en vraag om een regeling voor betaling in termijnen. Vertel ons over uw situatie en hoeveel u per maand kunt betalen. Het is bijna altijd mogelijk om tot oplossingen te komen waar beide partijen baat bij hebben.

Direct contact opnemen

Neem direct telefonisch contact op met een van onze mederwerkers als u een schuld bij ons heeft. Wij helpen u dan bij het oplossen van het probleem. Het is van belang om snel te handelen zodat uw kosten niet verder oplopen. U kunt ook via het formulier onderaan deze pagina een bericht aan onze sturen. Wij streven ernaar om altijd binnen 10 werkdagen te reageren.

Naar bovenkant pagina