020 417 7177

Hebt u een bericht van ons ontvangen?

Wilt u een schuld bij ons betalen of heeft u vragen over onze incassoprocedure? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 020-4 177 177 of info@alektumgroup.nl.

Incasso

Alektum Group verleent incassodiensten op diverse Europese markten. Met uw klant als centraal punt, beheren wij de incassoprocedure van begin tot eind, zodat u uw vorderingen betaald krijgt maar ook een goede relatie onderhoudt met uw klant. Onze incassodiensten kunnen helemaal worden afgestemd op uw eisen, of u zich nu richt op een bedrijf of op een consument en ongeacht de sector waarin u actief bent. Zo kunt u uw cashflow verbeteren en uw kredietverliezen beperken.

Onze incassodiensten

Hoe wij u kunnen helpen

Dankzij ons unieke aanbod van diensten, kunnen wij u voor het volledige financiële proces - van verkoop tot betaling - ondersteuning bieden bij onder andere klantacceptatie, bedrijfsfinanciering, facturatie, incasso, schuldbewaking en de verkoop van vorderingen. Ons internationale team kan u in het gehele proces voorzien van adviezen die passen bij uw situatie.

Incasso keurmerk

Alektum is sinds 2012 lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). De NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. De gecertificeerde leden van de NVI staan voor Maatschappelijk Verantwoorde Incasso en worden gecontroleerd door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer. Hierdoor is de kwaliteit van het incassoproces en daarmee het Maatschappelijk Verantwoord Incasseren gewaarborgd.

Naar bovenkant pagina