Wij helpen u gedurende de gehele incassoprocedure en u beschikt over een vaste, lokale contactpersoon. Wij beheren al uw dossiers in één en hetzelfde systeem, ongeacht het land waar u zaken doet.

Onze incassomethode

Als u ons inschakelt voor incasso, of daarover nadenkt, zijn er een heleboel mogelijkheden.

Bij een samenwerking staat u als klant centraal, maar ook uw klanten die op een objectieve en professionele manier worden behandeld. In onze incassoprocedure zorgen we ervoor dat de debiteur goed begrijpt dat er meerdere mogelijkheden zijn voor het verdere verloop. In overleg met de debiteur kiezen we voor een effectieve methode om de schuld af te lossen zonder dat de relatie hierdoor schade oploopt. U mag er altijd op vertrouwen dat wij de incasso op een tactvolle manier aanpakken om te voorkomen dat uw relatie met klanten in gevaar komt. Wij vinden alternatieve en flexibele oplossingen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw geld krijgt. Door een open contact en dialoog aan te houden met de klant helpen wij u om te voorkomen dat u onnodig vorderingen moet afschrijven.

Uiteindelijk staan uw belangen bij ons voorop. Wij krijgen alleen betaald als we erin slagen om uw geld te incasseren en we hebben er dus daadwerkelijk belang bij dat een duurzame samenwerking werkt.

Wij kunnen u onder andere helpen op de volgende gebieden:

  • Facturatie
  • Herinneringsservice
  • Minnelijke incasso
  • Gerechtelijke incasso

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van uw cashflow en het terugdringen van uw kredietverliezen.