Wij helpen u gedurende de gehele incassoprocedure en u beschikt over een vaste, lokale contactpersoon. Wij beheren al uw dossiers in één en hetzelfde systeem, ongeacht het land waar u zaken doet.

Onze incassomethode

Als u ons inschakelt voor incasso, of daarover nadenkt, zijn er een heleboel mogelijkheden.

Bij onze aanpak voor zakelijke dossiers (ook wel business-to-business of B2B) staat u als klant centraal en wij passen onze methoden aan om te komen tot een oplossing die helemaal aansluit bij uw specifieke activiteiten en uw voorkeuren. Ook gaan wij op een objectieve en professionele manier om met uw klanten. U hebt altijd de beschikbaarheid tot een persoonlijke beheerder die zijn of haar ervaring en juridische competenties volledig inzet om er via een passende strategie voor te zorgen dat u uw geld zo snel mogelijk binnen heeft.

Al onze beheerders die zich bezighouden met zakelijke incasso zijn specialisten op dat gebied en beschikken over een uitgebreide ervaring in het afhandelen van vorderingen tussen bedrijven. U én uw klant worden professioneel benaderd en u mag er altijd op vertrouwen dat wij goed op de hoogte zijn van de toepasselijke wetgeving en op de juiste manier met het dossier omgaan om ervoor te zorgen dat u uw vorderingen betaald krijgt.

Wij kunnen er al in een vroeg stadium instappen en uw aanmaningen beheren. U bespaart tijd, geld en middelen door ons uw aanmaningen te laten regelen. Wij sturen aanmaningen en houden vervolgens uw uitstaande vorderingen in de gaten tot de betaling binnen is. Soms zijn er situaties waarin uw klant niet over de financiële middelen beschikt om zijn of haar schulden op korte termijn te betalen. Wij helpen u dan om uw vordering in het oog te houden tot de financiële situatie van uw klant veranderd is en zorgen ervoor dat de vordering niet verjaart.

Wij kunnen u onder andere helpen op de volgende gebieden:

  • Facturatie
  • Herinneringsservice
  • Minnelijke incasso
  • Gerechtelijke incasso

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van uw cashflow en het terugdringen van uw kredietverliezen.