020 417 7177

Hebt u een bericht van ons ontvangen?

Wilt u een schuld bij ons betalen of heeft u vragen over onze incassoprocedure? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 020-4 177 177 of info@alektumgroup.nl.

Kopen van vorderingen

Neem contact met ons op

Kopen van vorderingen

Met uw openstaande vorderingen hebt u een groot onbenut cashflow potentieel in handen. Daar kunt u wat mee doen! Wij kopen uw opeisbare vorderingen en u heeft gelijk de beschikking over het geld.

U wilt uw kasstroom verbeteren en (financiële) middelen vrijmaken? 

Met de verkoop van vorderingen, waarbij wij uw portefeuille met openstaande vorderingen overnemen, kunt u uw kasstroom opvoeren en voorkomt u dat uw kapitaal komt vast te zitten in het debiteurenproces. U hoeft zich geen zorgen te maken over onbetaalde facturen en bent er geen tijd en geld aan kwijt. Deze taak nemen wij van u over! Alektum Group heeft uitgebreide ervaring in het overnemen en incasseren van grote volumes consumentenvorderingen in heel Europa.

Wij kunnen uw vorderingen geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Uw actuele behoeften zijn daarbij het uitgangspunt. Door de verkoop van uw vorderingen, nemen wij het risico over plus het werk dat nodig is om uw facturen betaald te krijgen. U kunt uw waardevolle tijd en positieve energie dan besteden aan bijvoorbeeld het genereren van nieuwe omzet. Onze medewerkers respecteren de situatie van uw klant, zodat u een goede relatie met hen kunt behouden. Het is een handige oplossing die voor u als verkoper veel voordelen biedt.

Wij zijn geïntresseerd in het kopen van alle soorten vorderingen; oud en nieuw, eenmalig (one-off) of periodiek (forward flow). De hoogte van de verkoopprijs die wij u betalen hangt, onder andere, af van de aard van de vorderingen, de ouderdom, de gemiddelde hoofdsom en het reeds doorlopen debiteurentraject.

Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie.

Hoe wij u kunnen helpen

Dankzij ons unieke aanbod van diensten, kunnen wij u voor het volledige financiële proces - van verkoop tot betaling - ondersteuning bieden bij onder andere klantacceptatie, bedrijfsfinanciering, facturatie, incasso, schuldbewaking en de verkoop van vorderingen. Ons internationale team kan u in het gehele proces voorzien van adviezen die passen bij uw situatie.

Naar bovenkant pagina