020 417 7177

Hebt u een bericht van ons ontvangen?

Wilt u een schuld bij ons betalen of heeft u vragen over onze incassoprocedure? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 020-4 177 177 of info@alektumgroup.nl.

Over Alektum Group

Neem contact met ons op

Over Alektum Group

Alektum Group is een familiebedrijf dat dienstverlening aanbiedt op het gebied van incasso en aanverwante diensten. Met een unieke combinatie van innovatieve diensten, bieden wij onze klanten ondersteuning bij hun volledige financiële proces en helpen hen bij het vinden van de juiste klanten, het verbeteren van de liquiditeit, het stroomlijnen van het debiteurenproces en het beperken van kredietrisico's. Wij zien ons als partner voor de lange termijn door middel van nauwe samenwerking, maatwerkoplossingen en een tactvolle dialoog met de klanten van onze klant. De samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor het juiste resultaat.

Wij zijn altijd overtuigd geweest van de waarde van één aansluitend proces met een unieke combinatie van producten en diensten. In 2015 hebben wij 28 bedrijven samengevoegd tot één Alektum Group, met als resultaat dat we onze klanten en partners nu ondersteuning kunnen bieden in het gehele financiële proces.

Met Alektum Group als partner voor uw creditmanagement proces, kunt u uw onderneming doorontwikkelen. Wij kunnen u - van verkoop tot betaling – ondersteuning bieden bij onder andere klantacceptatie, bedrijfsfinanciering, facturatie, incasso, schuldbewaking en de verkoop van vorderingen door een duidelijk gedefinieerde waardeketen.

Een samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor de juiste resultaten.

Alektum Group is actief sinds 1992, aanvankelijk als incassobureau. Vandaag de dag zijn wij actief op 18 Europese markten, met zo'n 650 medewerkers en een omzet van meer dan 1,2 miljoen Zweedse kroon.

Meer informatie over ons

Hoe wij u kunnen helpen

Dankzij ons unieke aanbod van diensten en producten kunnen wij u voor het volledige financiële proces - van verkoop tot betaling - ondersteuning bieden met onder andere de recruitment van klanten, kredietinformatie, bedrijfsfinanciering, factuurdiensten, incasso, betekening en aankoop van vorderingen. Daarnaast zijn onze ervaren juristen tijdens het gehele proces beschikbaar voor aanvullende ondersteuning, om zo te zorgen voor zekerheid en bij te dragen aan het succes.

Het laatste nieuws

Naar bovenkant pagina