Down-to-earth en betrokken

Bij ons ligt veel nadruk op het trainen van onze zaakbehandelaars voor de juiste aanpak van de debiteur en een niet overbodig ingewikkelde communicatie. Samen zorgen we voor betrokkenheid en bieden we verschillende mogelijkheden voor het tot stand brengen van betalingsregelingen. Wij stellen eisen, maar nemen ook verantwoordelijkheid op ons voor uw klanten. Wij geloven dat dat de beste oplossing is voor uw bedrijf én voor uw zakelijke relaties. Onze doelstelling is dat u de betaling ontvangt voor uw vorderingen en een goede relatie in stand houdt met uw klant.

Geen universele methode

Wij zijn ons ervan bewust dat er geen bedrijven of sectoren bestaan die precies hetzelfde zijn en wij zorgen er dan ook voor dat wij goed inspelen op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Wij beheren de incassoprocedure van begin tot eind, waarbij wordt gefocust op een oplossing waarbij uw klanten hun schulden betalen en zij tegelijkertijd ook een optimale service en behandeling krijgen.

Gedachtewisseling

Graag wisselen wij vrijblijvend met u van gedachten tijdens een persoonlijke kennismaking. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.