Incasso

Natuurlijk moet u betaald krijgen voor uw werk

Alle ondernemers hebben het recht om betaald te krijgen voor de producten of diensten die hun klanten bij hen bestellen. Helaas gaat het ook wel eens anders en kunnen de vorderingen uiteindelijk de liquiditeit en de groei van het bedrijf in de weg staan. Dat is één van de redenen waarom wij er voor u zijn. We bieden maatwerkoplossingen die worden afgestemd op uw behoeften en die van uw klanten. Door een goede afstemming kunnen wij uw klantrelaties zoveel mogelijk in stand houden.

Grensoverschrijdende incasso – lokale kennis

Wij beschikken over lokale kantoren in 14 Europese landen, werkend met één en hetzelfde systeem. Allemaal met als belangrijkste specialisme: incasso. Dat betekent dat we op een soepele en succesvolle manier kunnen navigeren tussen verschillende talen, culturen en systemen van wet- en regelgeving. Het betekent ook dat u de beschikking heeft over lokale teams, die voor u klaar zitten om vragen te beantwoorden over uw internationale zaken. Wél heeft u een lokaal vast aanspreekpunt voor de algehele samenwerking.

Flexibiliteit en innovatie

Zorg voor minder kredietverliezen door uw opeisbare vorderingen aan ons over te dragen. Met behulp van onze innovatieve AI-oplossing kunnen we een overzicht krijgen van het betalingsgedrag en de financiële status van uw klanten en vervolgens beslissen wat de beste aanpak is. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste competenties. Zij weten hoe je obstakels en uitdagingen kunt overwinnen – B2C of B2B en voor elke branche.

Soepele digitale diensten

Via onze online services kunt u zelf uw incassozaken, uw facturen en uw betalingsherinneringen volgen.

“De samenwerking met Alektum heeft geresulteerd in een hoger slagingspercentage en daarmee een verbeterde cashflow. Het betekent ook dat we minder mensen op onze loonlijst nodig hebben die bezig zijn met het innen van achterstallige schulden, wat de kosten aan onze kant heeft verlaagd. Ook het feit dat Alektum haar diensten kan leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijsstructuur is natuurlijk ook erg positief voor onze P&L.” -Wytse Scholten, Financial Controller bij Bakker International

Lees verder