Over ons

Your business. With care.

Dag in dag uit, zijn we voor onze werkelijkheid, onze successen en onze toekomst afhankelijk van één ding: onze relaties, zowel zakelijk als privé. Wat het geheim is? Vertrouwen. En dat vertrouwen is binnen de Alektum Group een diepgewortelde waarde. We zijn ervan overtuigd dat de incassobranche een belangrijke rol speelt binnen de huidige samenleving. We helpen mensen in een lastige situatie terwijl we tegelijkertijd bedrijven helpen om betaald te krijgen.

We hebben veel ervaring opgedaan als het gaat om de omgang met alle belanghebbenden binnen de ecosystemen van organisaties. Door die ervaring hebben we inzicht in alle verschillende perspectieven, stressfactoren en behoeften die ontstaan bij elke schakel binnen de waardeketen. Zo kunnen we voor iedereen de beste oplossing vinden. Daarvoor is ook inzicht nodig. “One size fits all” – zo werkt het niet. Er zijn maatwerkoplossingen nodig om zakelijke voordelen te creëren.

We vinden oplossingen om vermogen vrij te maken, maken gebruik van lokale kennis op alle internationale markten en voor ons uitgebreide productaanbod kunt u terecht bij één contactpunt. Zo maken wij lastige dingen eenvoudig, van het begin tot het einde.

14 landen. 1 systeem.

We zijn actief op 14 markten in heel Europa. Zo kunnen we u altijd helpen, waar uw klant ook zit. En met één systeem en één contactpersoon voor alle landen kunnen we uw grensoverschrijdende activiteiten een stuk eenvoudiger maken.

Neem contact met ons op
“Onze business is erop gericht om andere bedrijven te helpen richting groei met behulp van financiële oplossingen en advisering. Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is dat we kijken naar het toekomstige betalingsvermogen van de consument. We gaan niemand bij voorbaat al veroordelen en we gaan het gevecht aan met de overmatige schuldenlast in de samenleving.”

Mats Augurell, CEO van de Alektum Group

Alektum Group | Concern

Alektum Group ging in 1992 van start als een regulier incassobureau. Vandaag de dag zijn we actief in 14 Europese landen met meer dan 700 medewerkers en een omzet van meer dan 2 miljard Zweedse kroon. Meer lezen? Ga naar alektumgroup.com.

Lees meer

Bij ons werken

Onze drive is dat we bedrijven willen helpen om te groeien en om hun potentieel op een beheersbare manier maximaal te benutten. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers.

Lees meer