Kopen van vorderingen

Zet uw achterstallige schulden om in cashflow

Zo gemakkelijk als het is om te verdrinken in achterstallige schulden, zo moeilijk en tijdrovend is het om ze te innen. Achterstallige vorderingen kunnen van invloed zijn op uw cashflow, liquiditeit en interne administratieve processen. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van uw debiteurenportefeuille(s). Dit kan eenmalig (‘one off sale’) of op een met u afgestemde terugkerende frequentie (‘forward flow’). Ook bij de koop van vorderingen bieden wij maatwerkoplossingen, wij weten namelijk uit ervaring dat ook hier “one size fits all” niet opgaat. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat u als klant zo snel mogelijk uw geld krijgt en ondertussen toch uw relatie met de klant in stand houdt.

Risicovrij

U kunt uw onbetaalde vorderingen geheel of gedeeltelijk aan ons overdragen en meteen over uw geld beschikken. Als u uw vorderingen aan ons verkoopt, nemen wij het risico over en verwerken wij de onbetaalde facturen voor u.

Your business. With care.

Uw klantrelaties en uw merk staan bij ons voorop. Door onze innovatieve AI-oplossingen kunnen we de beste aanpak bepalen en er voor zorgen dat degene met de schuldenlast begrijpt dat er verschillende mogelijkheden zijn voor de verdere aanpak. We werken op een persoonlijke manier nauw samen met uw klanten om een effectieve en beheersbare manier te vinden om de schuld terug te betalen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de persoonlijke en zakelijke relatie met uw klanten in stand kunt houden.

Snel en eenvoudig

Waarom zouden we het ingewikkeld maken? We beschikken over veel ervaring op het gebied van debiteurenbeheer en met een team dat mensen echt wil helpen, kunnen we een snel en soepel proces garanderen als u het besluit neemt om uw onbetaalde vorderingen aan ons te verkopen.