De realiteit die we als vanzelfsprekend hebben beschouwd, is in zeer korte tijd door mekaar geschud en we hebben allemaal de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het algemeen welzijn. We nemen dit zeer serieus. We moeten en zullen voortdurend beoordelen welke maatregelen we kunnen nemen om onze klanten en debiteuren te helpen met financiële vraagstukken.  

Ja, de toekomst voelt onzeker, maar u moet weten dat uw financiële situatie onze belangrijkste taak is. Elke dag is het onze belangrijkste zorg om goede, individuele oplossingen te vinden. Samen met u doen we ons uiterste best om die taak te volbrengen. Voor ons bij Alektum Group is die taak essentieel, nu meer dan ooit. 


Om echt bij te dragen aan uw situatie, willen wij graag dat u contact met ons opneemt. Of u nu kiest voor bellen of e-mailen, onze medewerkers staan klaar om in uw zorgen tegemoet te komen. Door middel van een individuele beoordeling kunnen we de beste manier vinden om bij te dragen aan uw situatie. We handelen altijd op basis van uw specifieke situatie en onze ambitie is om met u samen te werken om lange termijn oplossingen te vinden waarmee u een evenwicht in uw financiële situatie kan bereiken.

We kunnen bijvoorbeeld
• Helpen bij het opzetten van een betalingsregeling of deze aanpassen
• Langere termijnafspraken maken